Despre noi

Vivacy Leather

Nu este nimic care sa i se potriveasca mai mult masinii tale decat o tapiterie din piele naturala.

Acest produs natural este unic, distinct, mai mult decat relaxant, este cu tine de la inceput pana la sfarsit, intr-un cuvant este ceea ce-ti doresti sa gasesti in masina.
Din momentul in care deschizi portiera, vei simti placerea si confortul de care aveai atata nevoie.
Am lucrat intens pentru dezvoltarea unui produs de calitate, pe care clientii nostri si-l doresc la un pret acceptabil.

CE ESTE TAPITERIA AUTO?

Termenul tapiterie nu este folosit foarte des în era digitală de astăzi si chiar poate suna arhaic multor persoane care nu l-au auzit inainte. Ce este tapiteria? Tapiteria este ca o ambarcatiune veche, care a supravietuit secole si care inca prospera si astazi in multe industrii. Prin definitie termenul tapiterie reprezinta pe de o parte un material care acopera un element. Iar pe de alta parte descrie mestesugul de acoperi  acel element cu un anumit material, tapierul fiind mesterul care produce si acopera un obiect.

Tapiteria auto este termenul  care se refera in principal la acoperirea, recuperarea, retapitarea scaunelor si capitonajelor din interiorul unui autovehicul. Este domeniul  care necesita  un set de cunostinte, pricepere, inclusiv utilizarea anumitor masini, utilaje si materiale de specialitate, mai ales pentru ultimele modele de autovehicule.

CONCEPTUL DE PIELE IN AUTOTURISM

Dupa cum stim, pielea naturala, ca materie prima, este folosita in industria de mobila, incaltaminte, marochinarie, imbracaminte, auto, etc. Astfel, proprietatile ei si mijloacele prin care a fost obtinuta difera in functie de domeniul in care este utilizata. In cazul de fata, piele naturala utilizata exclusiv in industria auto este supusa unor procedee speciale de obtinere, tratare si finisare. Aceste procedee o fac mult mai durabila, rezistenta la zgarieturi, rezistenta la temperaturi ridicate/joase.

Standardul actual din industria auto referitor la continutul de piele dintr-un autoturism variaza foarte mult de la producator la producator. Dar majoritatea lor folosesc o combinatie de piele naturala si piele ecologica.  Traditional, interioarele de piele din autoturisme au fost fie 100% din piele naturala sau 100% din piele ecologica. Acest lucru se intampla datorita faptului ca aspectul, textura si feeling-ul  la pielea ecologica nu semanau cu pielea naturala. Cu toate acestea, pe masura ce tehnologia a avansat , pielea ecologica destinata industriei auto  a capatat un aspect natural , placuta la atingere si poate reproduce cu o acuratete destul de mare textura de piele naturala.  Dispunand de o gama  variata de articole, Vivacy Leather va permite sa alegeti pielea potrivita nevoilor si bugetului  dumneavoastra.

BENEFICIILE DE A AVEA SCAUNE DIN PIELE NATURALA

Pielea este un produs natural si este singurul material care are capacitatea unica de a se adapta la temperatura corpului. Astfel ii ofera soferului si pasagerilor confortul pe care nici un alt material de tapiterie nu l poate da. Pielea este un material durabil, care va dura ani buni daca este ingrijit in mod corespunzator. Necunoscut pentru multi, scaunele de piele sunt deasemenea deosebit de igienice. Spre deosebire de materialul textil, praful, murdaria sau lichidele nu vor patrunde in piele. Scaunele de piele pot fi considerate si o investitie buna. Deoarece aduc un aport la valoarea unui autoturism oferind totodata o nota subtila de lux si eleganta.

ALEGEREA SI POTRIVIREA CULORILOR

Alegerea si potrivirea culorii poate fi problematica in acest proces deoarece poate fi influentata de mai multe variabile: culoare interior, culoare exterior, ornamente interior, gust, perceptie, etc. De aceea Vivacy Leather va pune la dispozitie o gama larga de tipuri de piele, peste 300 la numar, tipuri de piele originale, destinate exclusiv industriei auto.  Piele originala Audi, piele originala Bmw, piele originala Mercedes –Benz. Piele originala Volkswagen, piele originala Bentley, piele originala Porsche.

Pentru sugestii puteti accesa sectiunea Configurator si sectiunea Portofoliu de pe site-ul nostru. Insa intotdeauna, cea mai buna alegere este cea in persoana, la atelierul nostru, unde puteti vedea absolut toate articolele, culoarea reala, textura, finetea, etc. De asemenea  putem trimite prin posta sau curierat rapid mostre gratuit de piele oriunde in tara. Pentru a trimite mostre va rugam scrieti-ne un email cu numele dvs, adresa de livrare, date despre autovehicul si culoarea sau culorile pe care ati dori sa le vedeti. Ne puteti scrie sau contacta telefonic pentru orice solicitare, intrebare, sugestie de culoare, poze, etc